Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Telefoonnummer:
0572-346070
Telefoonnummer: 0572-346070

App Dokter Dichtbij

Logo Dokter DichtbijMet de ‘Dokter Dichtbij’ app kunt u gemakkelijk contact maken met uw eigen huisarts.                    

Zo is de huisarts altijd dichtbij!

Vanaf 18 mei 2017 is het mogelijk om ook online bij ons een afspraak te maken, een medische vraag te stellen (e-consult) en herhaalmedicatie aan te vragen. Wij doen dit omdat we onze service en bereikbaarheid willen verbeteren. U kunt op deze manier op een moment dat het ú uitkomt een afspraak maken of inzien welke medicatie u gebruikt

Wat kan ik allemaal met de app ‘Dokter Dichtbij’?

Deze app is speciaal voor de huisartsenpraktijken in onze regio ontwikkeld.

Via Dokter Dichtbij kunt u zonder in te loggen een afspraak bij onze praktijk maken. U kunt kiezen of u de afspraak bij de huisarts of de assistente wilt maken. Ook kunt u aangeven wat de reden is van uw afspraak. 

Via de app kunt u:
  • Een afspraak inplannen met uw huisarts. U kunt deze afspraak vervolgens toevoegen aan uw eigen digitale agenda.  Via de app kunt u ook een afspraak maken voor iemand anders, bijvoorbeeld voor uw kind of voor iemand waar u mantelzorger van bent. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld.

  • Een medisch inhoudelijke vraag stellen aan uw huisarts (e-consult).

  • Herhaalrecepten aanvragen.

  • Praktische en medische informatie inzien.

 

Is de app veilig?

Sommige onderdelen van de app zijn alleen toegankelijk via een inlog met DigiD bij online patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN). Hierdoor is privacygevoelige informatie goed beschermd. Voor het maken van een afspraak is het niet nodig met uw DigiD in te loggen.
Meer informatie over DigiD kunt u vinden op
www.digid.nl.

 

Hoe kan ik de app ‘Dokter Dichtbij’ downloaden?

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (Apple telefoons) of via Google Play Store (Android Telefoons).

 

MijnGezondheid.net

Voor sommige onderdelen in de app zult u moeten inloggen bij MijnGezondheid.net. Om gebruik te kunnen maken van dit portaal heeft u een (gratis) account nodig en dient u in het bezit te zijn van een DigiD.

 

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over het gebruik van de app of het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U kunt uw vragen stellen door te bellen naar onze praktijk en onze assistentes helpen u graag verder.

Contact

Telefoon 0572-346070
 

De Parel

Wispelweg 2b
8105 AB Luttenberg
Telefoon:
0572-346070
Fax:
0572-302101
Locatie Marienheem:
Veenhorst 11
info@gezondheidscentrumdeparel.nl